Wie zijn wij?

Introductie

Sinds 2000 heeft Ronaldsschilderwerk kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals monumentale gebouwen en kerken, maar ook aan particuliere in Nederland maar ook in de grensstreek van Belgi├ź en Duitsland. De tijden veranderen, Ronaldsschilderwerk echter niet... Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in toen, zo is het nu. Ronald is opgegroeid in Ransdaal in de gemeente Voerendaal waar hij een leuke en gezellige tijd heeft doorgebracht, zodoende dat zijn bedrijf een begrip is in de gemeente Voerendaal, ons kent ons. Maar ook ver erbuiten hebben ze ons bedrijf ontdekt. Na meer als 25 jaar ervaring en voor verschillende vakbedrijven te hebben gewerkt, zijn wij, mijn vrouw Linda en ik sinds mei anno 2000 een zelfstandige schildersbedrijf gestart in Valkenburg a/d Geul. Wat begonnen is als een eenmansbedrijfje, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming, waar een team van 3 vakmensen die het elke dag, opnieuw een uitdaging vinden om volgens de wensen van de klant de opdrachten uit te voeren. Met 2 nette en verzorgde medewerkers staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Schilderen is een vak en wij werken daarom alleen met gediplomeerde schilders met passie voor hun werk. Met een groot deel van onze klantenportefeuille hebben we dan ook al een lange relatie. Iets waar we oprecht trots op zijn.

Het bedrijf en onze visie

Bij de start van ons bedrijf in 2000 was de hoofdactiviteit voornamelijk binnen- en buitenschilderwerk. Momenteel bieden wij u een uitgebreid pakket van diensten om uw woning of bedrijfspand in optimaal formaat te brengen en te houden: allerlei soorten wandafwerking. Maar ook alle soorten schilderwerk zoals, wanden, plafonds, ramen, deuren en kozijnen in en om het huis, maar ook voor alle soorten behangwerk en gevelschilderwerk. Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen, die wij voor het grootste deel zelf de praktijktraining geven. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft. Het spreek vanzelf, dat wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een goed en overzichtelijke prijsopgave. Om het voor de klant aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren, geven wij een aantrekkelijke winterkorting voor werk dat uitgevoerd wordt tussen november en maart.

Even goed om te weten

Wij behalen ons voordeel t.o.v. andere eenmansschildersbedrijven onze flexibiliteit en wat belangrijk is, we zijn met 3 man sterk. Geen weken lang werkmensen om u heen, woonkamers/slaapkamers vaak klaar in een dag.: In overlegt doen ons bedrijf voor de aanvang ook ontruimen en als we klaar zijn weer alles netjes inruimen. Wij weten hoe we een werk moeten aanpakken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit alles maakt het dat wij een verantwoorde en concurrerende prijs kunnen bieden aan bedrijven en particulieren.

Erkend Leerbedrijf

Het investeren in nieuw talent is belangrijk voor het innovatief vermogen en de continuïteit in onze bedrijfstak. Als Erkend Leerbedrijf hechten wij dan ook veel waarde aan het ontwikkelen van gedegen vakkennis, kwaliteit en vakmanschap bij onze leerlingen. Samen leggen wij zo een solide basis voor een gezonde toekomst van de branche en de kwaliteit van ons werk. Het keurmerk bevestigt dat ons bedrijf in staat is om leerlingen op te leiden tot professionals met hart voor het vak.

Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief

Profiteer nu van het verlaagd BTW-tarief voor binnen- en buitenschilderwerk aan particuliere woningen, die ouder zijn dan 2 jaar, mogen wij u een verlaagd BTW-tarief van 9% in rekening brengen. Ook het aanbrengen van behang valt binnen de regeling. 
12 Procent voordeel. Het reguliere BTW-tarief is 21%. Als u in aanmerking komt voor het verlaagde tarief betekent dit dat de kosten van de opknapbeurt van uw huis dus 12% lager uitvallen. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil.