Erkend leerbedrijf

Register van Erkende leerbedrijven

Alle door Savantis erkende leerbedrijven worden vermeld in het Register van Erkende leerbedrijven van Savantis op Stagemarkt.nl, de gezamenlijke website met alle erkende leerbedrijven.

Van ieder bedrijf vindt u de contactinformatie onder het kopje Bedrijfsgegevens. Het Bedrijfsprofiel (mits dat is ingevuld) geeft meer informatie over het bedrijf en zijn activiteiten. Bij Erkenningen wordt vermeld voor welke opleidingen het bedrijf kan opleiden en bij Vacatures ziet u of het bedrijf op dit moment actief een leerwerkbaan, stageplaats of vacature beschikbaar heeft. Gebruik een van de zoekmogelijkheden om een of meer leerbedrijven van Savantis weer te geven. Naast de lijstweergave kunt u ook een kaartweergave selecteren, zodat u eenvoudig de bedrijven in uw gekozen omgeving kunt zien én selecteren. Register van Erkende Leerbedrijven Alle opleidingsbedrijven die de praktijkopleiding via werkend leren of de stages voor het dagonderwijs verzorgen staan vermeld in het Register van Erkende Leerbedrijven.

Gebruik één van de zoekmogelijkheden om één, of meerdere, leerbedrijven van Savantis weer te geven. Naast de lijstweergave kunt u ook een kaartweergave selecteren, zodat u eenvoudig de bedrijven in uw gekozen omgeving kunt zien én selecteren. Register van Erkende Leerbedrijven