Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk een sierraad voor uw pand.

U wilt natuurlijk dat uw woning, bedrijfspand of gebouw er piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft in de eerste plaats een prachtige uitstraling. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruiken we alleen maar professionele producten in de voorbehandeling en afwerking van het werk.

Jarenlang niet meer omkijken naar het buitenschilderwerk?

Dan is een onderhoudscontract bij Ronaldsschilderwerk misschien wel een goede optie voor u. Als u namelijk bij ons een meerjarig onderhoudscontract afsluit, dan houden wij het schilderwerk voor de afgesproken periode voor u in de gaten. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel, terwijl u er wel van verzekerd bent dat uw onroerend goed wat schilderwerk betreft goed wordt onderhouden. En dat is uiteindelijk weer gunstig voor de waarde van uw pand. Interesse? Vraag eens naar de mogelijkheden bij ons.

Buitenschilderwerk nu ook tegen winterse tarieven.

Tegenwoordig kan er ook in de herfst en de winter buiten gewoon door geschilderd worden. Daarvoor gebruiken we producten en beschermingsmaterialen om ervoor te zorgen dat het resultaat ook in de winter perfect is. De eventuele hogere kosten hiervoor berekenen we niet aan u door.En..... in de winter gelden ook nog eens aantrekkelijke tarieven!


Onze zakenrelaties