Service en Kwaliteit

Service & kwaliteit in schilderwerk


Wat wij verstaan onder service?

  • Wij luisteren naar u en u wensen
  • We exposeren oplossingen
  • Wij adviseren u over de keuze van kleuren en materialen
  • Wij willen dat u tevreden bent met het resultaat van ons werk 
  • We zijn op tijd en voldoen aan onze termijnen, werken schoon en dekken vloeren en de interieur af

Voor Ronaldsschilderwerk is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel.

Onze uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit, service en advies. Een goede verhouding met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u het vertrouwen geven en het door u aan ons gegeven vertrouwen niet beschamen. Goede communicatie is dan ook erg belangrijk voor ons en wij staan dan ook altijd klaar met antwoorden op al uw vragen. De vertrouwensband die wij op deze manier hopen op te bouwen stopt uiteraard niet bij het einde van het werk, want wij hopen ook in de toekomst voor u en de uwen het schilderwerk te mogen onderhouden.

Onze speciale service

1. We schilderen uw huis terwijl u op vakantie bent.

Uw appartement of woning wordt geheel en zorgvuldig voor u geschilderd, terwijl u op vakantie bent. Na u thuis komst vindt u uw huis geheel geschilderd zoals we het samen van tevoren op de offerte beschreven hebben.

2. Onze speciale service voor het ontwerp van de gevel

De computer-assisted "Preview". Dit is een foto van het bestaande gebouw die door een digitale camera gefotografeerd is, en naar de computer wordt verzonden. Vervolgens, als verschillende kleurvariaties zijn uitgewerkt, dan kunt u kijken hoe u huis ervan te voren eruit zie en daarna door u aangegeven kleuren.

De winterschilder komt ook bij u

Voor het binnenschilderwerk kunt u van begin november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.