Privacy Statement

  • Home
  • Algemeen
  • Privacy Statement

RONALDSSCHILDERWERK PRIVACY STATEMENT

Deze privacyverklaring is op 19 mei 2018 voor het laatst gewijzigd.

Het verzamelen van gegevens

Uw privacy is voor Ronaldsschilderwerk van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen administratie en wordt niet verstrekt aan derden.

In deze privacyverklaring leggen we uit welke informatie wij verzamelen en hoe wij deze informatie inzetten.

Als u vragen heeft of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Ronaldsschilderwerk.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens waardoor u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen. Wanneer u onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig totdat u de cookies van onze website verwijderd.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina's en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze website bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Wij maken gebruik van Google Analytics om deze gegevens te verzamelen.

Cookies accepteren
Tijdens uw eerste bezoek aan de website, verschijnt er een banner onderin de website waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van de website of door te klikken op "ik Snap Het!" accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig tot u de cookies van onze website verwijderd.

Cookies verwijderen of uitschakelen
U kunt de cookies natuurlijk ook uitschakelen. Schakelt u de cookies uit? Houd er dan wel rekening mee dat onze websites niet naar behoren zullen functioneren. Het verwijderen/uitschakelen van cookies staat hier uitgelegd:

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/onderwerpen/...

Klant- / Persoonsgegevens

Als u klant van ons bent dan hebben wij gegevens van u ontvangen. Wij vragen onder andere uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, adres, kvk-nummer, e-mailadres en rekeningnummer. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze eigen administratie.

Beveiliging van uw gegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn en geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is ten behoeve van onze administratie of als de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Wij kunnen uw e-mailadres of telefoonnummer gebruiken zodat wij u op de hoogte kunnen houden van veranderingen aan uw website of als communicatiemiddel.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor vragen wij uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze online dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Als u vragen heeft of u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten en het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik (Let op dat als u een bezwaar maakt dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.)
  • klacht indienen (Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.)

Onze Contactgegevens:
Ronaldsschilderwerk
Sint Nicolaasstraat 10
6301EJ Valkenburg aan de geul
info@ronaldsschilderwerk.nl
043-6016058 / 06-22690777