Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

We hebben vele particuliere klanten, maar ook bedrijven

U denkt misschien dat een schilder alleen maar schildert. Nee, hij of zij doet nog veel meer. Elke wanddecoratie die u maar bedenkt kunnen we voor u verzorgen. Een aantal voorbeelden zijn: behangen, decoratieve wandafwerking, aanbrengen van structuur, plakken van glasvlies of verwerken van mooie sierlijsten en ornementen.
Met al deze werkzaamheden hebben we veel ervaring. Natuurlijk kunnen wij u ook deskundig advies geven over kleuren, materialen of toepassingen daarvan. We doen dit graag, want wij vinden dat gewoon vanzelfsprekend.

Alleen maar verfproducten van topkwaliteit

Voor het binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling maken wij uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf op waterbasis. Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten zoals: Sigma, wijzonol, Boonstoppel en Sikkens. Door de combinatie van het vakmanschap van onze schilders en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald. 

Winterschilderkorting

Voor het binnenschilderwerk kunt u van begin november tot half maart gebruik maken van de winterschilderkorting. Vraag naar de voorwaarden als u hiervan gebruik wilt maken. We leggen het u graag uit.

9% BTW in plaats van 21%?

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan geldt het lage BTW tarief van 9% in plaats van het normale BTW tarief van 21%. Soms kan het dus verstandig zijn, net nog heel even te wachten met het laten uitvoeren van het schilderwerk, want dat voordeel is toch maar mooi meegenomen!

Binnenschilderwerk laten uitvoeren?

Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt uw schilderwerk voor binnen het hele jaar door bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht dan zodanig in dat u altijd zo optimaal mogelijk profiteert van de winterschilderkorting en BTW-voordeel.

Advies?

Ronaldsschilderwerk denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Zo ontstaat er in samenspraak met u een prima plan van aanpak.


Onze zakenrelaties